BUILD-LLC-Pambianco-Ext-S-09#.jpg

CASE STUDY HOUSE 2017

Seattle, Washington

This 3-story residence for a small family implements a reverse floor plan where the common areas are located at the upper level to capture natural light and views of Ballard, the ship canal and downtown Seattle. A steep slope condition coupled with alley access keeps the footprint tidy while offering design opportunities for a daylight basement and a detached garage.

All images by BUILD LLC

CSH17_01.jpg
BUILD-LLC-Pambianco-Int-Dining-03.jpg
BUILD-LLC-Pambianco-Int-Kitchen-03.jpg
BUILD-LLC-Pambianco-Int-Pantry-02.jpg
BUILD-LLC-Pambianco-Int-Kitchen-05#.jpg
BUILD-LLC-Pambianco-Int-Pantry-01.jpg
BUILD-LLC-Pambianco-Int-Living-06#.jpg
BUILD-LLC-Pambianco-Int-Living-01.jpg
BUILD-LLC-Pambianco-Int-Master-Bath-01#.jpg
BUILD-LLC-Pambianco-Int-Master-Bath-04#.jpg
BUILD-LLC-Pambianco-Int-Bathroom-01#.jpg
BUILD-LLC-Pambianco-Int-Master-Closet-01.jpg
BUILD-LLC-Pambianco-Int-Bedroom-02.jpg
BUILD-LLC-Pambianco-Int-Mud-01.jpg
BUILD-LLC-Pambianco-Int-Bedroom-04.jpg
BUILD-LLC-Pambianco-Int-Powder-01.jpg
BUILD-LLC-Pambianco-Int-Utility-03.jpg
BUILD-LLC-Pambianco-DADU-Int-01.jpg
BUILD-LLC-Pambianco-Int-Utility-02.jpg
BUILD-LLC-Pambianco-DADU-Int-03.jpg
BUILD-LLC-Pambianco-Int-Utility-01.jpg